S.C. BETA-COPS S.R.L. Bucuresti este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiintata in 1992 si organizata dupa legea romana.

Societatea este inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/17627/1992, cu codul fiscal R2841948.

Actionarii societatii sunt persoane fizice cu cetatenie romana.

 

DECLARATIA DIRECTORULUI GENERAL PRIVIND POLITICA

IN DOMENIUL CALITATII, MEDIULUI, SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA

     Managementul de la cel mai inalt nivel al S.C. BETA-COPS S.R.L. isi propune sa implementeze si sa mentina in organizatie prezenta politica in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca, care este adecvata scopului si contextului organizatiei, sustine directia sa strategica, inclusiv natura, amploarea si impacturile asupra mediului, sanatatii si securitatii angajatilor, cat si ale activitatilor, produselor si serviciilor sale.

     Această politică se aplică în cadrul S.C. BETA-COPS S.R.L. activităților de expertizare, proiectare si consultanta in constructii din domeniul transporturilor rutiere – drumuri, poduri, pasarele pietonale sau pentru instalatii si tuneluri si in consultanta in domeniul constructii civile.

     Managementul de la cel mai inalt nivel al S.C. BETA-COPS S.R.L. se angajeaza sa mentina si imbunatateasca continuu Sistemul de Management Integrat in cadrul organizatiei in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2015; SR EN ISO 14001:2015; SR ISO 45001:2018.

     S.C. BETA-COPS S.R.L. se angajează să asigure un mediu de muncă sănătos și sigur pentru lucrătorii săi și să prevină îmbolnăvirile și traumatismele profesionale, să protejeze mediul, inclusiv să prevină poluarea. Pentru a exprima acest angajament, am elaborat această politică în domeniul calitatii, mediului, sănătății și securității în muncă.

     Pentru realizarea acestei politici S.C. BETA-COPS S.R.L. are în vedere urmatoarele obiective si angajamente:

- indeplinirea cerintelor si asteptarilor partilor interesate in ceea ce priveste calitatea pentru proiectele/serviciile realizate conform clauzelor contractuale;

- identificarea, monitorizarea si tinerea sub control a riscurilor si oportunitatilor asociate proceselor;

- prevenirea aparitiei neconformitatilor prin marirea exigentei verificatorilor interni astfel incat sa se elimine completarile si observatiile referitoare la proiect ale verificatorului atestat MLPAT;

- marirea gradului de satisfactie a clientului printr-o comunicare si colaborare permanenta cu acesta atat pe parcursul elaborarii proiectului cat si pe parcursul executiei acestuia;

- respectarea cerintelor legale si reglementare referitoare  la mediu, ssm;

- colectarea selectiva a deseurilor si valorificarea acestora;

- asigurarea competenţei angajatilor prin instrure si constientizare;

- eliminarea pericolelor şi reducerea riscurilor ssm;

- consultarea si implicarea angajatilor in vederea mentinerii sistemului de management integrat.

     Fiecare angajat al societatii noastre si colaborator este incurajat sa urmareasca dezvoltarea profesionala, printr-o informare continua, pentru a mentine standardul profesional la acelasi nivel cu standardele internationale.

     Fiecare angajat trebuie sa fie constientizat pentru asigurarea functionarii si perfectionarii sistemului de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca in intreaga organizatie, preocuparea tuturor fiind aceea de a pozitiona clientul in centrul atentiei tuturor proceselor firmei.

     Pentru realizarea acestor angajamente/deziderate Managementul organizatiei se angajeaza sa asigure resursele necesare imbunatatirii continue a sistemului integrat de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca conform cu standardele SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR ISO 45001:2018 si sa asigure comunicarea permanenta cu angajatii sai, clienti, opinia publica sau alte parti interesate.
 

     In calitate de Director General al firmei S.C. BETA-COPS S.R.L., ma angajez prin autoritatea de care dispun si in primul rand, prin exemplul personal, in dezvoltarea si imbunatatirea continua a sistemului integrat de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii in munca in cadrul organizatiei.

     Prezenta politica este comunicata tuturor angajatilor din cadrul S.C. BETA-COPS S.R.L., care sunt constienti cu privire la obligatiile individuale în domeniul profesional, al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca.

 

Data, 06.01.2020                                                                                                              Director General,

                                                                                                                                      Ing. Ioan Popescu