Pasaj rutier “Independentei” in Municipiul Brasov. Activitatea de dirigentie de santier a fost efectuata pe intreaga durata de executie a constructiei si pentru toate etapele tehnologice.
 
 
 
 
 
Pasaj pe DN1 la Predeal: reparatia capitala a pasajului, atat la infrastructura (pile si culee) cat si la suprastructura. Cateva lucrari mai importante: crearea unor noi cadre la structura existenta, inlocuirea aparatelor de reazem (cu devierea traficului pe o ruta ocolitoare), reparatia tuturor elementelor suprastructurii, realizarea unor noi rosturi de dilatatie, refacerea sistemului rutier.
 
Pod pe DN72 km 52 peste Cricovul Dulce la I.L. Caragiale: reparatia capitala a podului–repararea infrastructurilor, sporirea capacitatii portante a suprastructurii prin montarea de cable exterioare de tensionare si prevederea unei placi de suprabetonare, inlocuirea solutiei de rezemare si a aparatelor de reazem (sub trafic), refacerea sistemului rutier.
 
Pasaj nou pe DN1 km 185, la Avrig. Activitatea de inspectie de santier a fost efectuata pe intreaga durata de executie a constructiei si pentru toate etapele tehnologice.
 
 
Poduri pe DN2 peste raul Buzau la Maracineni. Refacere pod cu grinzi cu zabrele, calea jos, si modernizare pod cu grinzi cu inima plina, calea sus. Executare aparari de maluri si prag de fund.